AVLYST: Askøy på langs: Siglingavatnet - Herdla i joggesko

Fellestur

Dato
20. juni kl. 18:00 - 22:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Joggetur
Arrangører
Askøy Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Vestlandet
Dette arrangementet er over!

NYHET for 2019. Liker du å dra på deg joggesko og løpe rundt på stiene i Askøys skoger? Da inviterer vi deg med oss på løpetur. Vi setter av to kvelder og løper halve distansen hver gang. Turen er gratis og åpen for alle.

Oppmøtested og tid: Siglingavatnet v/Asfaltverket kl 18

Varighet: 3-4 timer

Turrute: Siglingavatnet v/asfaltverket - Herdla fort

Beskrivelse av turen: Vi starter som vanlig ved Siglingavatnet v/Asfaltverket. Løper mot Fromreide og avslutter på Herdlag fort. Du er selv ansvarlig for retur til Siglingavatnet.

Mat/Utstyr: Det er viktig med godt fottøy, gjerne vanntett og at du kler deg etter været. Ta med vann og eventuell mat til hele turen. 

Pris: Gratis både for medlemmer og ikke-medlemmer. Men vi håper du vil støtte våre aktiviteter med medlemsskap

Parkering: Asfaltverket

Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle villkår gjelder også for Askøy Turlag. 

Merk: DNT har utgitt en app som heter SjekkUT. I denne finner du alle etappene for Askøy på langs. Sjekk inn i denne på hver etappe. Vi har premie til en vinner som har gått alle etappene. I tillegg kan alle som har gått etappene kjøpe turkopp med logo: "Jeg har gått Askøy-på-langs" for kr 50,-.

OBS! Vi gjør oppmerksom på at turprogrammet settes opp lang tid i forveien. Det kan derfor bli endringer i turleder-bemanningen som gjør at turen må flyttes til en annen dato eller avlyses. Vi vil naturligvis gjøre vårt beste for å unngå endringer i oppsatt program. Det vil til enhver tid være programmet på nettsidene som er det gjeldende.  

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Bengt Arne Johannessen
  • Frode Mosevoll