Onsdagstur: Lysløypen fra Heiarvang og innom torvhuset

Fellestur

Dato
15. desember kl. 18:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Onsdagstur, Nærtur
Arrangører
Askøy Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Nordhordland (se kart)

Ønsker du å bli bedre kjent på Askøy? Vil du gå på tur med andre? Askøy turlag inviterer til fellesturer hver onsdag kveld. Turene varer ca 2 timer og går i rolig tempo. Velkommen på tur. 

Oppmøtested og tid: Heiarvang kl 1830

Varighet: Ca 2 timer i rolig tempo. 

Beskrivelse av turen:  Parkering ved Heiarvang grendahus. Følger så enten stien eller veien inn til lysløypen. Vi går til det doble torvhuset hvor vi har årets avslutning for onsdagsturene. Derfra går vi tilbake til start.

Utstyr: Det kan stedvis være vått, så ta på godt skotøy, og kle deg etter været.  Husk refleks og hodelykt. Mulig brodder også er lurt.

Pris: Gratis både for medlemmer og ikke-medlemmer. Påmelding grunnet servering. Vi håper du vil støtte våre aktiviteter med medlemsskap. Les mer om medlemskap og meld deg inn her.   

Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle vilkår gjelder også for Askøy Turlag.  

ParkeringHeiarvang grendahus.

OBS! Vi gjør oppmerksom på at turprogrammet settes opp lang tid i forveien. Det kan derfor bli endringer i turleder-bemanningen som gjør at turen må flyttes til en annen dato eller avlyses. Vi vil naturligvis gjøre vårt beste for å unngå endringer i oppsatt program. Det vil til enhver tid være programmet på nettsidene som er det gjeldende.

Onsdagstur: Lysløypen fra Heiarvang og innom torvhuset

Ønsker du å bli bedre kjent på Askøy? Vil du gå på tur med andre? Askøy turlag inviterer til fellesturer hver onsdag kveld. Turene varer ca 2 timer og går i ...

Kontaktinformasjon:

  • Iren Kjerrgård
  • Tlf. 90270175

Turleder:

  • Iren Kjerrgård