Avlyst Barnas Turlag: Telttur Herdla Fort (10 års jubileumstur)

Fellestur

Fra dato
17. august kl. 15:00
Til dato
18. august kl. 12:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
Askøy Turlag, Barnas Turlag Fjell , Barnas Turlag i Bergen , Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Nordhordland (se kart)
Turkode
736
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. pga mye vind og store mengder regn.

I forbindelse med at Askøy Turlag fyller 10 år slår Barnas Turlag Askøy seg sammen med Barnas Turlag Bergen og Barnas Turlag Fjell og slår leir på Herdla fort. Her skal vi finne på mye moro og overnatte i telt. Om man ikke har telt selv er det muligheter for å låne dette av Askøy Turlag ved forespørsel. 

Vi gjør oppmerksom på at alle voksne er ansvarlige for egne barn. Turledere har med egne barn, så vær grei og hjelp til slik at alle får gode opplevelser.  

- Oppmøtested og tid: Parkeringsplassen på Herdla Fort, lørdag kl. 15:00  

- Passer for: 0-99 år, alle er velkommen! 

- Varighet: Overnattingstur, 1 døgn  

- Turrute: Herdla Fort  

  

- Mat/Utstyr: Ta med grillmat og drikke til deg og familien. Turlaget stiller med bålpanner. Ha med sovepose, liggeunderlag, ekstra klær, godt fottøy og klær etter forholdene. Ta gjerne med badetøy også. Det er mulig å låne telt av Askøy Turlag ved forespørsel. De som har telt selv bør ta dette med hvis det blir mange deltakere.  

- Pris: Gratis både for medlemmer og ikke-medlemmer. Påmelding som et estimat for arrangørene, men det er også mulig å bare møte opp. Men vi håper du vil støtte våre aktiviteter med medlemsskap.  Les mer om medlemskap og meld deg inn her.  

- Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle vilkår gjelder også for Askøy Turlag. 

OBS! Vi gjør oppmerksom på at turprogrammet settes opp lang tid i forveien. Det kan derfor bli endringer i turleder-bemanningen som gjør at turen må flyttes til en annen dato eller avlyses. Vi vil naturligvis gjøre vårt beste for å unngå endringer i oppsatt program. Det vil til enhver tid være programmet på nettsidene som er det gjeldende.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1270,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål?Ta kontakt med Bergen og Hordaland Turlag på tlf: 55335810 eller e-post bht@dnt.no 

 

Barnas Turlag: Telttur Herdla Fort (10 års jubileumstur)

I forbindelse med at Askøy Turlag fyller 10 år slår Barnas Turlag Askøy seg sammen med Barnas Turlag Bergen og Barnas Turlag Fjell og slår leir på Herdla fort. Her skal vi finne på mye moro og overnatte i telt. ...

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag i Bergen
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no

Turledere:

  • Ronny Håpoldøy
  • Ove Sagen-Hafstad
  • Camilla Sagen-Hafstad
  • Kjartan Fredbo
  • Heidi Reisegg Endal