Onsdagstur: Asfaltverket - Kjerrgardsåsen

30. oktober kl. 18:00 - 20:00
Fellestur, Fottur, Nærtur, Onsdagstur

Ønsker du å bli bedre kjent på Askøy? Vil du gå på tur med andre? Askøy turlag inviterer til fellesturer hver onsdag kveld. Turene varer ca 2 timer og går i rolig tempo. Velkommen på tur.

Oppmøtested og tid: Asfaltverket kl 1800

Varighet: Ca 2 timer i rolig tempo.

Beskrivelse av turen:  Vi går den "nye" grusveien, og tar avstikkeren oppom Kjerrgardsåsen.

Utstyr: Det kan stedvis være vått, så ta på godt skotøy, og kle deg etter været.  Husk hodelykt.

Pris: Gratis både for medlemmer og ikke-medlemmer. Ingen påmelding heller, bare å møte opp. Men vi håper du vil støtte våre aktiviteter med medlemsskap. Les mer om medlemskap og meld deg inn her.

Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle vilkår gjelder også for Askøy Turlag.

ParkeringAsfaltverket Åsebø

OBS! Vi gjør oppmerksom på at turprogrammet settes opp lang tid i forveien. Det kan derfor bli endringer i turleder-bemanningen som gjør at turen må flyttes til en annen dato eller avlyses. Vi vil naturligvis gjøre vårt beste for å unngå endringer i oppsatt program. Det vil til enhver tid være programmet på nettsidene som er det gjeldende.

Turleder Nils Steinar Berg-Olsen

Turleder: