Onsdagstur: Tveitaskogen

Fellestur

Dato
12. mai kl. 18:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Onsdagstur
Arrangører
Askøy Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Nordhordland (se kart)
Dette arrangementet er over!

Ønsker du å bli bedre kjent Askøy? Vil du tur sammen med andre? kan du bli med tur onsdag kveld. Turene varer i 1,5-3 timer og går alle i rolig tempo. Velkommen tur. 

Oppmøtested og tid: Oppmøte ved Tveit kirke kl 1830

Varighet: Ca 2 timer i rolig tempo. 

Beskrivelse av turen: Fra Tveit kirke går vi inn stien innenfor Solåsen, videre nordover til Arnfinnsåsen og tilbake. Vi ender opp tilbake ved Tveit kirke. 

Utstyr: Denne turen går asfalt, traktorvei og sti, ta godt skotøy, og kle deg etter været.

 Parkering: Ved Tveit kirke. 

- Pris: Gratis både for medlemmer og ikke-medlemmer. Påmelding grunnet covid 19 og smittesporing. Men vi håper du vil støtte våre aktiviteter med medlemsskap.  Les mer om medlemskap og meld deg inn her.  

- Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle vilkår gjelder også for Askøy Turlag. 

OBS! Vi gjør oppmerksom på at turprogrammet settes opp lang tid i forveien. Det kan derfor bli endringer i turleder-bemanningen som gjør at turen må flyttes til en annen dato eller avlyses. Vi vil naturligvis gjøre vårt beste for å unngå endringer i oppsatt program. Det vil til enhver tid være programmet på nettsidene som er det gjeldende.

Ønsker du å bli bedre kjent Askøy? Vil du sammen med andre? Da kan du sammen med oss. Turene varer i 1,5-3 timer og går alle i rolig til moderat tempo. Velkommen tur.

Onsdagstur: Tveitaskogen

Ønsker du å bli bedre kjent på Askøy? Vil du gå på tur sammen med andre? Nå kan du bli med på tur onsdag kveld. Turene varer i 1,5-3 timer ...

Kontaktinformasjon:

  • Annette Hestdal
  • Tlf. 92662101

Turleder:

  • Annette Hestdal