Onsdagstur: Fjellhytten og Fløyen

Fellestur

Dato
27. oktober kl. 18:30 - 21:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Hverdagstur
Arrangører
Askøy Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Oppmøtested og tid: Det er oppmøte ved Skansemyren klokka 1830.

Varighet: 2-3 timer i rolig tempo.

Beskrivelse av turen:
Turen starter ved Skansemyren idrettsbane og etter hvert følger vi sti mot Fjellhytten. Fra Fjellhytten går vi på sti mot Blåmannsveien og tar av mot Brushytten. Herfra er det god vei til Fløyen. Fra Fløyen regner vi med å bruke 20 min tilbake til Skansemyren. Selve turen tar 2 timer ++


Utstyr: Denne turen går på vei, grusvei og sti. Ta på godt skotøy, og kle deg etter været. Det er begynt å bli mørkt om kvelden, ha med hodelykt og refleks. Ta gjerne med litt drikke.

Pris: Gratis både for medlemmer og ikke. Ingen påmelding heller, bare å møte opp. Vi håper du vil støtte våre aktiviteter med medlemsskap. Les mer om medlemskap og meld deg inn her.

Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle vilkår gjelder også for Askøy Turlag.

Parkering: Ved Skansemyren.

OBS! Vi gjør oppmerksom på at det kan bli endringer i turleder-bemanningen som gjør at turen må flyttes til en annen dato eller avlyses. Vi vil naturligvis gjøre vårt beste for å unngå endringer i oppsatt program. Det vil til enhver tid være programmet på nettsidene som er det gjeldende.

Onsdagstur: Fjellhytten og Fløyen

Oppmøtested og tid: Det er oppmøte ved Skansemyren klokka 1830. Varighet: 2-3 timer i rolig tempo. Beskrivelse av turen: Turen starter ved Skansemyren idrettsbane og etter hvert følger vi sti ...

Kontaktinformasjon:

  • Nils Steinar Berg-Olsen
  • Tlf. 90653018

Turledere:

  • Nils Steinar Berg-Olsen
  • Georg Ove Helle