Askøy Kajakkfestival junior 2019

Arrangement

Fra dato
31. august kl. 10:00
Til dato
1. september kl. 12:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Festival, Nærtur, Aktivitet Kajakk, Sup
Arrangører
Askøy Turlag, Bergen og Hordaland Turlag , Fjell Turlag
Turområde
Nordhordland (se kart)
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag Askøy og Barnas Turlag Fjell arrangerer nå padlefestival for barn! Vi kommer til å samle oss på strandområdet i Kollevågen hvor vi slår leir. Her kan barna få prøve seg i kajakk og andre kjekke aktiviteter.

Oppmøtested og tid: Lørdag 31. august  kl 10:00 - Oppmøte i Kollevågen

Alder: Passer for barn mellom 6-14 år. 

Program:
- Oppmøte lørdag 31 august kl 10. Vi rigger oss med telt og tar lunsj (er mulig å låne telt av Askøy Turlag om noen ikke har eget telt).
- 12:00 - 17:00: Kajakkturer! Vi har totalt 8 barnekajakker som barna skal få leke seg med. Det blir maks 5 turer med 8 barn på hver tur. Ca 30 min. pr tur.
- Søndag 1. september - 09:00 - 12:00: Små og store kan få prøve seg på kano og SUP-brett - Avslutter dagen etter 12:00

Mat/Utstyr: Om været tillater det tenner vi grillen. Alle må ta med egen lunsj/grillmat. Vi anbefaler at barna utstyres med våtdrakt og redningsvest. Eventuelt badetøy. Mulig det blir drakter til utlån (kommer tilbake til det senere).  

Pris: 50 kr for medlemmer og 100 kr for ikke-medlemmer. Det er kun plass til 40 barn så påmelding er nødvendig. PS! DET ER KUN BARNA SOM SKAL MELDES PÅ, IKKE DE VOKSNE. Vi håper du vil støtte våre aktiviteter med medlemsskap.  Les mer om medlemskap og meld deg inn her.  

Takk til Askøy Kajakklubb for utlån av kajakker og medvirkning i festivalen. Vi opplyser om at Askøy Rundt padlefestival arrangeres parallelt i området rundt Grillhuset samme helg, denne er kun for voksne.

Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle vilkår gjelder også for Askøy Turlag. 

OBS! Vi gjør oppmerksom på at turprogrammet settes opp lang tid i forveien. Det kan derfor bli endringer i turleder-bemanningen som gjør at turen må flyttes til en annen dato eller avlyses. Vi vil naturligvis gjøre vårt beste for å unngå endringer i oppsatt program. Det vil til enhver tid være programmet på nettsidene som er det gjeldende.

 

Askøy Kajakkfestival junior 2019

Barnas Turlag Askøy og Barnas Turlag Fjell arrangerer nå padlefestival for barn! Vi kommer til å samle oss på strandområdet i Kollevågen hvor vi slår leir. Her kan barna få prøve ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Ronny Håpoldøy