Onsdagstur: fra Lien til Dronningen

Fellestur

Dato
6. oktober kl. 18:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Hverdagstur, Onsdagstur
Arrangører
Askøy Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Holleia, Vikerfjell og Vassfaret, Nordhordland (se kart)
Dette arrangementet er over!

Ønsker du å bli bedre kjent på Askøy? Vil du gå sammen med andre? Da kan du gå sammen med oss. Turene varer i 1,5-3 timer og går alle i rolig tempo. Velkommen på tur.

Oppmøtested og tid: Oppmøte ved den gamle fabrikken i Lien/Skallebank MC kl 1830. Avkjøring ved Spar Ask, ned til vannet og bort til fabrikken.

Varighet: Ca 2 timer i rolig tempo.

Beskrivelse av turen: Fra fabrikken følger vi kjente og ukjente stier mot Dronningen. Det blir en rundtur hvor vi ender opp ved starten.

Utstyr: Denne turen går på vei, grusvei og sti. Ta på godt skotøy, og kle deg etter været. Det er begynt å bli mørkt om kvelden, ha med hodelykt i sekken.

Pris: Gratis både for medlemmer og ikke. Ingen påmelding heller, bare å møte opp. Vi håper du vil støtte våre aktiviteter med medlemsskap. Les mer om medlemskap og meld deg inn her.

Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle vilkår gjelder også for Askøy Turlag.

Parkering: Ved den gamle fabrikken i Lien.

OBS! Vi gjør oppmerksom på at det kan bli endringer i turleder-bemanningen som gjør at turen må flyttes til en annen dato eller avlyses. Vi vil naturligvis gjøre vårt beste for å unngå endringer i oppsatt program. Det vil til enhver tid være programmet på nettsidene som er det gjeldende.

Onsdagstur: fra Lien til Dronningen

Ønsker du å bli bedre kjent på Askøy? Vil du gå sammen med andre? Da kan du gå sammen med oss. Turene varer i 1,5-3 timer og går alle i ...

Kontaktinformasjon:

  • Nils Steinar Berg-Olsen
  • Tlf. 90653018

Turledere:

  • Nils Steinar Berg-Olsen
  • Siv Klubben Mosevoll