17. mai tur: Bergheim - Kolbeinsvarden

Fellestur

Dato
17. mai 2020 kl. 05:50 - 07:40
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, 17mai, Kolbeinsvarden
Arrangører
Askøy Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Nordhordland (se kart)
Dette arrangementet er over!

Askøy Turlag forholder seg til DNT sin smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår. Situasjonen med koronaviruset fører til at vi må gjøre noen justeringer knyttet til gjennomføringen av våre turer. 

Til vanlig kan man som deltaker komme på turene uten å melde seg på i forkant. Slik er det ikke nå. Nå må folk melde seg på i forkant av turen, slik at turlederne vet hvor mange som blir med på tur. I tillegg er det viktig av hensyn til et eventuelt behov for smittesporing.

Blir du med på en morgentur til Kolbeinsvarden for å høre salutten kl 07.00?
Selv om toppen bare er 231 moh kan du nyte salutten med utsikt mot det åpne havet i vest, Fedje i nord og Bergensdalen mot sør.

Hvilken nasjonalfølelse!!!!

Oppmøtested og tid: Oppmøte på Bergheim kl 06:10

Varighet: ca 2 timer

Beskrivelse av turen: Fra Bergheim følger vi god sti mot Kolbeinsvarden. 

Utstyr: Stien er god med mange klopper, ta på godt skotøy og kle deg etter været. Husk flagg.

Pris: Gratis både for medlemmer og ikke-medlemmer.Vi håper du vil støtte våre aktiviteter med medlemskap. Les mer om medlemskap og meld deg inn her.   

Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle vilkår gjelder også for Askøy Turlag generelt og for denne turen spesielt.  

Parkering: På Bergheim.

OBS! Vi gjør oppmerksom på at turprogrammet settes opp lang tid i forveien. Det kan derfor bli endringer i turleder-bemanningen som gjør at turen må flyttes til en annen dato eller avlyses. Vi vil naturligvis gjøre vårt beste for å unngå endringer i oppsatt program. Det vil til enhver tid være programmet på nettsidene som er det gjeldende. 

Turledere Siv Klubben Mosevoll (93 40 49 45) og Frode Mosevoll

17. mai tur: Bergheim - Kolbeinsvarden

Askøy Turlag forholder seg til DNT sin smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår. Situasjonen med koronaviruset fører til at vi må gjøre noen justeringer knyttet til gjennomføringen av våre turer.  Til vanlig ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Siv Klubben Mosevoll
  • Frode Mosevoll