Barnas Turlag: Vintertur Hauglandsskogen

Fellestur

Dato
26. januar kl. 12:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, , Nærtur
Arrangører
Askøy Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Nordhordland, Vestlandet (se kart)
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag Askøy inviterer store og små til en vintertur i Hauglandsskogen. Her stopper vi ved en gapahuk hvor vi kan kose oss. Vi håper på snø og gode forhold til bålbrenning. Vi gjør oppmerksom på at alle voksne er ansvarlige for egne barn. Turledere har med egne barn, så vær greie og hjelp til slik at alle får gode opplevelser.

- Oppmøtested og tid: Haugland Begravelsesbyrå (Hauglandsmyra 1, 5310 Hauglandshella) kl.12:00.
- Passer for: 3-10 år
- Varighet: ca. 2 timer

- Turrute: Haugland Begravelsesbyrå – Hauglandsskogen - Haugland Begravelsesbyrå
- Mat/Utstyr: Ta med mat og drikke til deg og familien. Du kan gjerne bruke stormkjøkken, vedkubbe eller lignende. Det er viktig med godt fottøy og at du kler deg etter været. Om det blir snø; ta gjerne med rumpeakebrett, akebrett, ski, osv.

- Pris: Gratis både for medlemmer og ikke-medlemmer. Ingen påmelding heller, bare å møte opp. Men vi håper du vil støtte våre aktiviteter med medlemsskap.  Les mer om medlemskap og meld deg inn her.  

- Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle vilkår gjelder også for Askøy Turlag. 

OBS! Vi gjør oppmerksom på at turprogrammet settes opp lang tid i forveien. Det kan derfor bli endringer i turleder-bemanningen som gjør at turen må flyttes til en annen dato eller avlyses. Vi vil naturligvis gjøre vårt beste for å unngå endringer i oppsatt program. Det vil til enhver tid være programmet på nettsidene som er det gjeldende.

 

Barnas Turlag: Vintertur Hauglandsskogen

Barnas Turlag Askøy inviterer store og små til en vintertur i Hauglandsskogen. Her stopper vi ved en gapahuk hvor vi kan kose oss. Vi håper på snø og gode forhold ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Ronny Håpoldøy