Onsdagstur Foldnes kirke - Hjelteryggen

Fellestur

Dato
13. november 2019 kl. 18:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hverdagstur, Onsdagstur
Arrangører
Askøy Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Nordhordland (se kart)
Dette arrangementet er over!

Ønsker du å bli bedre kjent på Sotra? Vil du gå på tur sammen med andre? Nå kan du bli med på tur onsdag kveld. Disse varer i 1,5-3 timer og går alle i rolig tempo. Velkommen på tur.

Oppmøtested og tid: Oppmøte ved Homedalen kl 1800. 

Varighet: Ca 2 timer i rolig tempo. 

Beskrivelse av turen: Fra Holmedalen fordeler vi oss i biler og kjører ut til Foldnes kirke. Der følger vi en bred og fin gruslagt vei som går gjennom vekslende flott terreng. Veien ble åpnet våren 2014 og har fått navnet "Kyrkjevegen". 2,6 km lang. 

Utstyr: Ta på godt skotøy, og kle deg etter været.  Husk hodelykt.

Pris: Gratis både for medlemmer og ikke-medlemmer. Ingen påmelding heller, bare å møte opp. Men vi håper du vil støtte våre aktiviteter med medlemsskap. Les mer om medlemskap og meld deg inn her.   

Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle vilkår gjelder også for Askøy Turlag.  

Parkering: Ved Holmedalen. 

OBS! Vi gjør oppmerksom på at turprogrammet settes opp lang tid i forveien. Det kan derfor bli endringer i turleder-bemanningen som gjør at turen må flyttes til en annen dato eller avlyses. Vi vil naturligvis gjøre vårt beste for å unngå endringer i oppsatt program. Det vil til enhver tid være programmet på nettsidene som er det gjeldende.

Onsdagstur Foldnes kirke - Hjelteryggen

Ønsker du å bli bedre kjent på Sotra? Vil du gå på tur sammen med andre? Nå kan du bli med på tur onsdag kveld. Disse varer i 1,5-3 timer ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Dagmar Lyngbø Eriksen
  • Nils Steinar Berg-Olsen