Onsdagstur Foldnes kirke - Hjelteryggen

Fellestur

Dato
3. november kl. 18:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hverdagstur, Onsdagstur
Arrangører
Askøy Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Nordhordland (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vil du gå på tur sammen med andre? Nå kan du bli med på tur onsdag kveld. Disse varer i 1,5-3 timer og går alle i rolig tempo. Velkommen på tur.

Oppmøtested og tid: Oppmøte ved Foldnes kirke kl 1830

Varighet: Ca 2 timer i rolig tempo. 

Beskrivelse av turen: Fra Foldnes kirke følger vi en bred og fin gruslagt vei som går gjennom vekslende flott terreng. Veien ble åpnet våren 2014 og har fått navnet Kyrkjevegen. Den er cirka 2,6 km lang. På returen tar vi turen innom dagsturhytten som ligger like ved løypen, her kan vi få i oss litt drikke og eventuelt ta en liten mumsepause om hytten er ledig.

Utstyr: Ta på godt skotøy, og kle deg etter været. Husk hodelykt, og brodder om føret tilsier det.

Pris: Gratis både for medlemmer og ikke-medlemmer. Ingen påmelding heller, bare å møte opp. Vi håper du vil støtte våre aktiviteter med medlemsskap. Les mer om medlemskap og meld deg inn her.   

Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle vilkår gjelder også for Askøy Turlag.  

Parkering: Ved Foldnes kirke

OBS! Vi gjør oppmerksom på at turprogrammet settes opp lang tid i forveien. Det kan derfor bli endringer i turleder-bemanningen som gjør at turen må flyttes til en annen dato eller avlyses. Vi vil naturligvis gjøre vårt beste for å unngå endringer i oppsatt program. Det vil til enhver tid være programmet på nettsidene som er det gjeldende.

Onsdagstur Foldnes kirke - Hjelteryggen

Vil du gå på tur sammen med andre? Nå kan du bli med på tur onsdag kveld. Disse varer i 1,5-3 timer og går alle i rolig tempo. Velkommen på ...

Kontaktinformasjon:

  • Iren Kjerrgård
  • Tlf. 90270175

Turledere:

  • Iren Kjerrgård
  • Linda Nesbø