X-ungtur: gårdsbesøk, grilling og zipline

23. september kl. 18:00 - 20:30
Arrangement, , Grilling, Gårdsbesøk, Zipline
Nordhordland (se kart)

Vi skal kose oss sammen med lam, kaniner, ender, høner og vaktler. Det er en kjempekul og lang zipline på gården som vi også skal teste.

På gården er det også et grillhus hvor vi griller pølser. Vi ordner med pinnebrød og pølser.

Kle deg etter forholdene.

Oppmøte: Tellevikflaten gård, Ask, første innkjørsel til venstre når du kjører inn Finamyrvegen.

Påmelding: Grunnet covid-19 er det krav om påmelding.

Pris: Gratis både for medlemmer og ikke medlemmer. Men vi håper du vil støtte våre aktiviteter med medlemskap og meld deg inn her.

Vi ønsker nye ungdommer velkommen!

Kontaktperson: Frode Mosevoll, tlf. 97723311

X-ungtur: gårdsbesøk, grilling og zipline

X-ung Askøy Turlag, ved Sofie og Tarjei, inviterer til gårdsbesøk på Ask, Tellevikflaten gård. Vi skal kose oss sammen med lam, kaniner, ender, høner og vaktler. Det er en kjempekul ...

Turleder:

• Frode Mosevoll