Onsdagstur: Kleppe skole - Storebotn AVLYST!

Fellestur

Dato
11. november kl. 18:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Hverdagstur
Arrangører
Askøy Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Nordhordland (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vil du gå på tur sammen med andre? Nå kan du bli med på tur onsdag kveld. Disse varer i 1,5-3 timer og går alle i rolig tempo. Velkommen på tur.

Oppmøtested og tid: Oppmøte ved bommen inn på stien fra Kleppe skole. Det er plass til biler her eller på Askøysenteret (andre siden av veien). Kontakt turledere om behov for skyss.

Varighet: Ca 2 timer i rolig tempo. 

Beskrivelse av turen: Vi starter ved Kleppe skole, følger stien et lite stykke langs vannet, før vi tar av til venstre. Vi fortsetter opp høyden mot et lite høydedrag og fortsetter til vi ser ned på Storebotn næringspark. Her snur vi og går tilbake.

Turen er cirka 6 km. Vi går på sti og litt grusvei på denne turen.

Utstyr: Det kan stedvis være vått, så ta på godt skotøy, og kle deg etter været. Det er behov for hodelykt.

Pris: Gratis både for medlemmer og ikke-medlemmer. Påmelding grunnet covid-19 og eventuell smittesporing. Vi håper du vil støtte våre aktiviteter med medlemsskap. Les mer om medlemskap og meld deg inn her.   

Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle vilkår gjelder også for Askøy Turlag.  

Parkering: Ved Kleppe skole eller Askøysenteret. 

OBS! Vi gjør oppmerksom på at turprogrammet settes opp lang tid i forveien. Det kan derfor bli endringer i turleder-bemanningen som gjør at turen må flyttes til en annen dato eller avlyses. Vi vil naturligvis gjøre vårt beste for å unngå endringer i oppsatt program. Det vil til enhver tid være programmet på nettsidene som er det gjeldende.

Onsdagstur: Kleppe skole - Storebotn AVLYST!

Vil du gå på tur sammen med andre? Nå kan du bli med på tur onsdag kveld. Disse varer i 1,5-3 timer og går alle i rolig tempo. Velkommen på ...

Kontaktinformasjon:

  • Frode Mosevoll
  • Tlf. 97723311

Turledere:

  • Nils Steinar Berg-Olsen
  • Frode Mosevoll