FAMILIETUR: Telttur til Gullbotn, overnatting i telt for 2 til 6 åringer

Fellestur

Fra dato
8. mai kl. 10:30
Til dato
9. mai
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Telttur, Aktivitetskortet
Arrangører
Barnas Turlag Bergen, Askøy Turlag , Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen, Nordhordland (se kart)
Turkode
724

Drømmer du om å våkne til lyden av klukkende bekker og tiurleik, uten å dra så langt? Vi også...så da drar vi på telttur da.

Ta med familien på telttur med Barnas Turlag ved Gullbotten. Dette område innbyr til utforsking og lek med naturen. Vi spikker barkebåter og lager flotte demninger i bekker. Og kanskje opplever vi å våkne til spennede tiurleik (kan ikke garanteres).

Oppmøtetid: Lørdag 8.mai kl.10.30

Oppmøtested: Parkeringsplass ved start av skogsveier

Hjemreise: Søndag ettermiddag fra Gullbotten

Turbeskrivelse: Vi går på skogsvei inn til leirplassen, hvor vi setter opp telt. På veien passerer vi både toalett og en liten hytte som vi kan sette fra oss ved.

Mat: Barnas Turlag tar med mat til grilling på kvelden, ellers tar deltagere med egen mat til lunsj lørdag og frukt snacks, samt frokost søndag.

Utstyr deltakere må ta med: Turledere tar kontakt ca 5 dager før turen med deltaljert informasjon. Men her er et utgangspunkt: God sovepose, liggeunderlag, kniv, lykt, drikke, mat (utenom middag lørdag), metallskje/spork, bestikk, fat, solkrem og varme klær til kvelden og natten, smat eget telt. Angående små barn og vannlek: Vanntette støvler og en rull med plastposer som kan tas på tørre sokker i våte støvler. Generelle anbefalinger for utstyr; Se utstyrsliste for sommerfjellet 

 Kart: Turkart for Gullfjellet 1:25 000, Kart og turutstyr kan kjøpes i tursenteret i Marken. Rabatterte priser for medlemmer.

Trenger du å låne utstyr? Ta kontakt med Skattkammeret i Bergen

Turledere: Anna (tlf. 90065393) og Ronny

Hvem passer turen for: Denne turen er for voksne med barn som er 2-6 år. 

Pris: 

Medlemspris for barn (0-12 år) kr. 100,- og voksen kr. 240,- .

Ikke-medlemspris for barn (0-12 år) kr. 240,- og voksen kr. 985,-.

Prisen inkluderer turledelse og middag på lørdagen. Frokost/lunsj må deltakerne selv ordne, og transport betales av den enkelte.

Aktivitetskortet: På denne turen kan du benytte Aktivitetskortet til Bergen Kommune. Ta kontakt linn.senneset@dnt.no så hjelper jeg med påmelding. 

Vilkår: Les generelle vilkår før du melder deg på, særlig hva gjelder regler for avmelding.  
Smittevern: Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår. Alle tar med sin egen antibac. 

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1320,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ta kontakt Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf. Tlf. 55 33 58 27 eller send epost: bht@dnt.no

 

FAMILIETUR: Telttur til Gullbotn, overnatting i telt for 2 til 6 åringer

Drømmer du om å våkne til lyden av klukkende bekker og tiurleik, uten å dra så langt? Vi også...så da drar vi på telttur da. Ta med familien på telttur ...

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag i Bergen
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no

Turledere:

  • Ronny Håpoldøy
  • Anna Bjarnadottir