Barnas Turlag: Turbingo Eventyrskogen

Fellestur

Dato
7. mars kl. 12:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, , Nærtur
Arrangører
Askøy Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Nordhordland, Vestlandet (se kart)
Dette arrangementet er over!

Askøy Turlag forholder seg til DNT sin smittevernsinstruks for aktivitet. Situasjonen med koronaviruset fører til at vi må gjøre noen justeringer knyttet til gjennomføringen av våre turer. 

Til vanlig kan man som deltaker komme på turene uten å melde seg på i forkant. Slik er det ikke nå. Nå må folk melde seg på i forkant av turen, slik at turlederne vet hvor mange som blir med på tur. I tillegg er det viktig av hensyn til et eventuelt behov for smittesporing.

 

Barnas Turlag Askøy inviterer store og små en fin rundtur gjennom Eventyrskogen på Fauskanger, hvor vi også skal spille turbingo! Turen går fra Fauskanger skole gjennom skogens lekeland nordvest for skolen. Her ender vi opp i en tett skog hvor en elv renner gjennom selve området. Vi gjør oppmerksom på at alle voksne er ansvarlige for egne barn. Turledere har med egne barn, så vær grei og hjelp til slik at alle får gode opplevelser.


- Oppmøtested og tid: Parkeringsplassen ved Fauskanger barne- og ungdomsskole, kl. 12:00
- Passer for: 3-10 år
- Varighet: ca. 2 timer
- Turrute: Fauskanger skole – Eventyrskogen – Ådlandsvik – Fauskanger skole
- Mat/Utstyr: Ta med mat og drikke til deg og familien. Det er viktig med godt fottøy og at du kler deg etter været.

- Pris: Gratis både for medlemmer og ikke-medlemmer. Men vi håper du vil støtte våre aktiviteter med medlemsskap.  Les mer om medlemskap og meld deg inn her.  

- Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle vilkår gjelder også for Askøy Turlag. 

OBS! Vi gjør oppmerksom på at turprogrammet settes opp lang tid i forveien. Det kan derfor bli endringer i turleder-bemanningen som gjør at turen må flyttes til en annen dato eller avlyses. Vi vil naturligvis gjøre vårt beste for å unngå endringer i oppsatt program. Det vil til enhver tid være programmet på nettsidene som er det gjeldende.

 

Barnas Turlag: Turbingo Eventyrskogen

Askøy Turlag forholder seg til DNT sin smittevernsinstruks for aktivitet. Situasjonen med koronaviruset fører til at vi må gjøre noen justeringer knyttet til gjennomføringen av våre turer.  Til vanlig kan man som deltaker ...

Kontaktinformasjon:

  • Ronny Håpoldøy
  • Tlf. 913 36 149

Turledere:

  • Eirin Håpoldøy
  • Ronny Håpoldøy