Barnas Turlag: Lek i Barnålskogen

Fellestur

Dato
28. mars kl. 12:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
Askøy Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Nordhordland (se kart)

Askøy Turlag forholder seg til DNT sin smittevernsinstruks for aktivitet. Situasjonen med koronaviruset fører til at vi må gjøre noen justeringer knyttet til gjennomføringen av våre turer. 

Til vanlig kan man som deltaker komme på turene uten å melde seg på i forkant. Slik er det ikke nå. Nå må folk melde seg på i forkant av turen, slik at turlederne vet hvor mange som blir med på tur. I tillegg er det viktig av hensyn til et eventuelt behov for smittesporing.

 

Barnas Turlag Askøy inviterer store og små til skogens lekeland i Barnålskogen ovenfor Krokåsdalen. Turen går fra Skogstunet barnehage. Her kommer vi til en flott leirplass med gapahuk og benker i tillegg til slengdisse, tauliner, klatrenett og en liten elv som renner gjennom selve området. Denne plassen innbyr til kreativ og aktiv lek hos barna, og målet med denne turen skal være at barna får utfolde seg og ta i bruk det naturen har å by på.

Vi gjør oppmerksom på at alle voksne er ansvarlige for egne barn. Turledere har med egne barn, så vær grei og hjelp til slik at alle får gode opplevelser.

- Oppmøtested og tid: Skogstunet barnehage (Follesevegen 77, 5302 Strusshamn), kl. 12:00
- Passer for: 3-10 år

- Varighet: ca. 2 timer - Turrute: Skogstunet barnehage – Barnålskogen - Skogstunet barnehage.
- Mat/Utstyr: Ta med mat og drikke til deg og familien. Det er viktig med godt fottøy og at du kler deg etter været.

- Pris: Gratis både for medlemmer og ikke-medlemmer. Men vi håper du vil støtte våre aktiviteter med medlemsskap.  Les mer om medlemskap og meld deg inn her.  

- Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle vilkår gjelder også for Askøy Turlag. 

OBS! Vi gjør oppmerksom på at turprogrammet settes opp lang tid i forveien. Det kan derfor bli endringer i turleder-bemanningen som gjør at turen må flyttes til en annen dato eller avlyses. Vi vil naturligvis gjøre vårt beste for å unngå endringer i oppsatt program. Det vil til enhver tid være programmet på nettsidene som er det gjeldende.

Barnas Turlag: Lek i Barnålskogen

Askøy Turlag forholder seg til DNT sin smittevernsinstruks for aktivitet. Situasjonen med koronaviruset fører til at vi må gjøre noen justeringer knyttet til gjennomføringen av våre turer.  Til vanlig kan man som deltaker ...

Kontaktinformasjon:

  • Ronny Håpoldøy
  • Tlf. 913 36 149

Turledere:

  • Ronny Håpoldøy
  • Eirin Håpoldøy