Onsdagstur: Storavatnet - Alvøen

Fellestur

Dato
17. november kl. 18:30 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hverdagstur, Nærtur,
Arrangører
Askøy Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen, Nordhordland (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vil du gå på tur med andre? Askøy turlag inviterer til fellesturer hver onsdag kveld. Turene varer 1,5-3 timer og går i rolig til moderat tempo. Velkommen på tur.

Oppmøtested og tid: Oppmøte ved parkering Storavatnet kl 1830 (parkeringsplass etter avkjørsel til Godvik). 

Varighet: 2,5 timer i rolig tempo. 

Beskrivelse av turen: Vi møtes på parkeringsplassen ved Storavatnet, første P-plass til høyre fra Askøy. Derfra følger vi god vei og senere sti mot hovedveien til Alvøen. Deretter følger vi veien til hesteanlegget, kommer ned til Alvøen «sentrum», og tar Ramsvikveien tilbake. Vi passerer idrettsbanen, og følger vei og sti mot utgangspunktet. Denne turen er ca 9 km, men lettgått.

 Utstyr: Denne turen går asfalt, grusvei og sti. Ta godt skotøy, og kle deg etter været. Det er behov for både hodelykt og refleks, og muligens også brodder. 

Pris: Gratis både for medlemmer og ikke-medlemmer. Ingen påmelding heller, bare å møte opp. Vi håper du vil støtte våre aktiviteter med medlemsskap. Les mer om medlemskap og meld deg inn her.   

Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle vilkår gjelder også for Askøy Turlag 

Parkering: Storavatnet.

OBS! Vi gjør oppmerksom at det kan bli endringer i turleder-bemanningen som gjør at turen flyttes til en annen dato eller avlyses. Vi vil naturligvis gjøre vårt beste for å unngå endringer i oppsatt program. Det vil til enhver tid være programmet nettsidene som er det gjeldende.

Onsdagstur: Storavatnet - Alvøen

Vil du gå på tur med andre? Askøy turlag inviterer til fellesturer hver onsdag kveld. Turene varer 1,5-3 timer og går i rolig til moderat tempo. Velkommen på tur. Oppmøtested ...

Kontaktinformasjon:

  • Nils Steinar Berg-Olsen
  • Tlf. 90653018

Turledere:

  • Nils Steinar Berg-Olsen
  • Linda Nesbø