Onsdagstur: Lien - Ingersvatn - Skiftedalen

14. april kl. 18:30 - 20:30
Fellestur, Fottur, Nærtur, Hverdagstur
Nordhordland (se kart)

Ønsker du å bli bedre kjent på Askøy? Vil du gå på tur sammen med andre? Nå kan du bli med på tur onsdag kveld. Turene varer i 1,5-3 timer og går alle i rolig til moderat tempo. Velkommen på tur.

Oppmøtested og tid: Oppmøte ved parkering i Lien kl 1830.

Varighet: Ca 2 timer i rolig tempo.

Beskrivelse av turen: Fra parkeringen ved Lien går vi langs Ingersvatnet, forbi Skiftedalen, mot Vangen/Åland og tilbake til start. Det er delvis sti, og delvis traktorvei.

Utstyr: Det kan stedvis være vått, så ta på godt skotøy, og kle deg etter været. Refleks, hodelykt og muligens brodder kan være greit å ha med.

Pris: Gratis både for medlemmer og ikke-medlemmer. Påmelding kreves grunnet covid-19 og smittesporing.

Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle vilkår gjelder også for Askøy Turlag.

Parkering: Lien/Tranetjørn.

OBS! Vi gjør oppmerksom på at turprogrammet settes opp lang tid i forveien. Det kan derfor bli endringer i turleder-bemanningen som gjør at turen må flyttes til en annen dato eller avlyses. Vi vil naturligvis gjøre vårt beste for å unngå endringer i oppsatt program. Det vil til enhver tid være programmet på nettsidene som er det gjeldende.

Onsdagstur: Lien - Ingersvatn - Skiftedalen

• Nils Steinar Berg-Olsen