Turboklubben nordre Askøy: Sjurdvika

8. april kl. 17:30 - 19:00
Nordhordland (se kart)

Til vanlig kan man som deltaker komme på turene uten å melde seg på i forkant. Slik er det ikke nå. Nå må barn og voksne melde seg på i forkant av turen, slik at turlederne vet hvor mange som blir med på tur. I tillegg er det viktig av hensyn til et eventuelt behov for smittesporing.

Aktiviteten er for: Gjelder for barn som er meldt inn i Turboklubben nordre Askøy:

På torsdag skal vi på tur til Sjurdvika og lage barbåter. Barna kan ta med egen kniv om de har, om ikke har vi med mange. Vi ordner også med bål.

Fremmøte klokken 17:30 - 19:00 ved Furehaugen Barnehage.

Barna må huske:

- sitteunderlag

- Kniv (om de har)

- matpakke og drikke (gjerne noe å varme på bål)

-  være kledd etter været.

Legger ved link til oppdateret smittevernstiltak: https://www.dnt.no/koronaberedskap/

Turboklubben nordre Askøy: Sjurdvika

skøy Turlag forholder seg til DNT sin smittevernsinstruks for aktivitet. Situasjonen med koronaviruset fører til at vi må gjøre noen justeringer knyttet til gjennomføringen av våre turer.  Til vanlig kan man som deltaker ...