Askøy Padlefestival junior 2021, gruppe 2 (10 - 14 år)

Arrangement

Dato
12. juni kl. 10:30 - 12:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Festival, Nærtur, Aktivitet Kajakk, Sup
Arrangører
Askøy Turlag, Askøy Turlag , Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Nordhordland (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til Askøy Padlefestival Junior 2021!

For 3. år på rad kommer vi til å samle oss på strandområdet i Kollevågen (første parkeringsplass til høyre). Her skal barna få prøve seg i kajakk med dyktige instruktører. Om været er på vår side er det også mulighet for å prøve SUP-brett, og andre kjekke aktiviteter. Vi vil åpne opp totalt 50 plasser for arrangerte kajakkturer for barn mellom 6–14 år på lørdag, fordelt over 5 grupper. 

Vi håper også mange er med på å overnatte i telt fra lørdag til søndag. Vi gjør oppmerksom på at alle voksne er ansvarlige for egne barn. Turledere har med egne barn, så vær grei og hjelp til slik at alle får gode opplevelser.

GRUPPE 2

- Aldersgruppe: 10 - 14 år, totalt 10 barn
- Oppmøtested og tid: Kollevågen, oppmøte lørdag klokken 10:30 - 12:00
- Mat/Utstyr: Alle må ta med egen mat. På grunn av smittevern anbefaler vi at barna tar med egen våtdrakt og redningsvest, eventuelt badetøy. Men det blir også muligheter for utlån av våtdrakter til barna.

- Pris: kun 50 kr for medlemmer (barnemedlemskap koster 140 kr i året: www.dnt.no/medlem/blimedlem) og 200 kr for ikke-medlemmer. Det er kun barna som skal melde seg på, ikke foreldre.

- Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle vilkår gjelder også for Askøy Turlag. 

OBS! Vi gjør oppmerksom på at turprogrammet settes opp lang tid i forveien. Det kan derfor bli endringer i turleder-bemanningen som gjør at turen må flyttes til en annen dato eller avlyses. Vi vil naturligvis gjøre vårt beste for å unngå endringer i oppsatt program. Det vil til enhver tid være programmet på nettsidene som er det gjeldende.

 

Askøy Padlefestival junior 2021, gruppe 2 (10 - 14 år)

Velkommen til Askøy Padlefestival Junior 2021! For 3. år på rad kommer vi til å samle oss på strandområdet i Kollevågen (første parkeringsplass til høyre). Her skal barna få prøve ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Karina Landher
  • Ronny Håpoldøy