Aktivitetsleir for Barn i alderen 9-13 år som er bosatt i Askøy kommune

Arrangement

Fra dato
11. oktober kl. 09:00
Til dato
15. oktober kl. 11:00
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Basecamp, Aktivitetsleir
Arrangør
Askøy Turlag, Tellevikflaten gård, , Askøy kommune
Turområde
Nordhordland (se kart)
Dette arrangementet er over!

I samarbeid med Tellevikflaten gård og Askøy kommune arrangerer Askøy Turlag aktivitetsleir i høstferien for barn i alderen 9-13 år.

Tellevikflaten gård ligger på Ask og tilbyr aktiviteter som kos med dyr, Zipline, bueskyting, slakk line, freesbeegolf, traktorkjøring, grillhus og flott bålplass ute.

I løpet av uken skal vi ha kokkekamp, Mesternes Mester, Natursti, kajakkpadling og overnatting på gården med utekino og mange andre aktiviteter.

Vi lager lunsj sammen hver dag på bål/ stormkjøkken. Kle deg etter været. Det kan være kaldt så vi anbefaler at barna har ulltøy, lue og votter samt gode sko på seg. Ta også med regntøy om det regner. Vi er ute.

Fra torsdag til fredag blir det overnatting på gården fra kl 19.00 til fredag kl 11.00. Ta med liggeunderlag og sovepose.

Det blir med seks erfarne ungdomsledere. Vi må ta hensyn til koronasituasjonen i høstferien. Syke barn kan ikke delta på leiren.. 

Aktivitetsleir for Barn i alderen 9-13 år som er bosatt i Askøy kommune

I samarbeid med Tellevikflaten gård og Askøy kommune arrangerer Askøy Turlag aktivitetsleir i høstferien for barn i alderen 9-13 år. Tellevikflaten gård ligger på Ask og tilbyr aktiviteter som kos ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Frode Mosevoll