Dagstur: Upsete - Vatnahalsen - Myrdal

3. september 2017 kl. 08:00 - 20:00
Voksne, Ungdom
Fellestur, Fottur, Dagstur
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)

Oppmøtested: Bergen togstasjon
Oppmøtestidspunkt: kl 08.30

Toget går fra Bergen Togstasjon kl: 08:43 og vi er fremme på Upsete kl: 10:45. Totalt ca 2 t togtur.

Fra Upsete fortsetter vi turen til fots gjennom Ugjerdsdalen på gamle stølsveier. Før nedstigning til Kårdal tar vi av mot øst og runder Urdshovd med storslått utsyn mot Flåmsdalen. Vel fremme på Vatnahalsen hotell får vi servert deilig treretters søndagsmiddag. Vi beregner at turen tar ca 5 timer i lettgått terreng, inklusiv pauser. Klikk her for ytterligere beskrivelse av turen.

Vi beregner å ankomme Vatnahalsen hotell kl 15:00 og her nyter vi felles søndagsmiddag. Kjøkkenet på Vatnahalsen legg storvekt på en god matoppleving. Hotellet er kjent for sin hjemmelagde mat, og sin personlige service.

Om det er muligheter for det tar vi Flåmsbanen fra hotellet til Myrdal stasjon. Fra Myrdal stasjon tar vi toget tilbake til Bergen.

Meny for dagen:
Ta med god matpakke og drikke i sekken.

Hjemreise: Tog fra Myrdal kl 17:13, med ankomst Bergen kl 19:56. Reisetid: ca 2 t 43 min.

Kart og utstyr: Se turlagets utstyrsliste for sommerfjellet. Kart og utstyr kan kjøpes i turbutikken vår i Marken.

Vilkår: Les våre generelle vilkår

Pris: Medlem kr 445,- Ikke-medlem kr 645,- Meld deg inn her om du ikke er medlem.

Prisen inkluderer: Turledelse og middag.

Pris inkluderer ikke: Togbilletter Bergen - Upsete (288,-). Togbilletter Myrdal - Bergen (249,-). Billett til Flåmsbanen (60,-)
NB! Vi tar forbehold om at priser og togtider kan endre seg i tiden frem mot turtidspunkt.

Velkommen på tur med Askøy Turlag/DNT.

Dagstur: Upsete - Vatnahalsen - Myrdal

Bli med på herlig fjelltur fra Upsete, via Vatnahalsen hotell og Flåmsbanen til Myrdal.  Oppmøtested: Bergen togstasjon   Oppmøtestidspunkt: kl 08.30 Toget går fra Bergen Togstasjon kl: 08:43 og vi er fremme på ...

• Bengt Arne Johannessen
  • Monica Gundersen