FLERE MEDLEMSFORDELER FOR ASKØY TURLAG MED SPORT 1 ASKØY

Styreleder i Askøy Turlag, Ronny Håpoldøy, er svært fornøyd med den nye avtalen som våre 1400 medlemmer og frivillige får benytte seg av.

God medlemsavtale med Sport1

"Det er veldig kjekt å kunne gi enda flere medlemsfordeler tilbake til våre støttende medlemmer og dyktige frivillige på Askøy, i tillegg til å kunne bidra til å skape mer samarbeid internt på Øyen. Sport 1 Askøy er en bra butikk som har fokus på kjente merkevarer av høy kvalitet, i tillegg til at de har stor fokus på friluftsliv. Jeg anbefaler alle å ta med medlemsregister og besøke butikken på Kleppestø Senter.
Ta kontakt med de flinke ansatte i butikken om spørsmål, de kan sakene sine."

I praksis gir denne avtalen medlemmer av DNT:

* 15% rabatt på alle ordinære varer.

* 20% rabatt for alle frivillige i Askøy Turlag med frivillighetskort (frivillige med min. Grunnleggende Turlederkurs og som har deltatt/ledet minst 5 aktiviteter pr år).

Rabatten gjelder kun hos Sport 1 Askøy: www.sport1.no/butikker/sport-1-askoy/.

Rabatten kan ikke kombineres med allerede nedsatte produkter eller skipakker.

Medlemmer må fremvise medlemsbevis, dette finner du her: www.dnt.no/medlemsbevis/.

BLI MEDLEM!

DNT Medlem / Login