Vil du bli frivillig?

Foto: André Marton Pedersen

Alle arrangement i Askøy Turlag er et resultat av frivillig arbeid. Medlemmer og frivillige er bærebjelken i Askøy Turlag, uten dem hadde vi ikke eksistert. Vi må derfor arbeide aktivt med å rekruttere nye til å bli med på laget.Tusen takk til deg som legger ned dugnadstimer for fellesskapet, og hjertelig velkommen til deg som ønsker å bidra.​​​​​​​

Frivillig på Kom deg ut-dagene

Kom deg ut-dagene skal være en leken dag der barn og voksne får ha det kjekt ute en dag og prøve ulike friluftsaktiviteter. Første helgen i Februar og første helgen i September hvert år arrangeres Kom deg ut-dagen på Herdla. 

Vi trenger hjelp til å rigge opp lavvo, henge opp turquiz og ta imot ferdig utfylt turquiz, fyre opp i grill og bålplasser og noen som kan kle seg ut som turbomaskotter . 

Kan du være frivillig på kom deg ut-dagene?
Send en e-post til: askoy.turlag@dnt.no eller meld deg inn i vår facebookgruppe: Askøy Turlag - Frivillige

Bli medlem

Bli medlem nå. Send DNT til 2030.

Medlemsfordeler:

- Gode rabatter på hytter, turer og kurs
- Medlemspris på turutstyr og kart
- Barnas Turlags-medlemmer overnatter gratis
- Medlemsblader med turprogram og reportasjer
​​​​​​​- Tilgang til DNT-nøkkel


Turleder for turene våre

Alle våre turledere er frivillige. De har tatt utdanning og kurs for å bli godkjente DNT-turledere. Hvis du ønsker å bli turleder for Askøy Turlag så kan du melde deg på ambassadørkurs, nærmiljøturlederkurs eller turlederkurs.

Vi arrangerer blant annet onsdagsturer, søndagsturer for barn og voksne, kveldsmatturer for barn, Askøy-på-langs turer i tillegg til dagsturer og helgeturer utenfor Askøy. 

Kanskje er du i mamma/pappa-permisjon og ønsker å arrangere trilleturer en gang i uken på dagtid?

Uansett hva du kunne tenkt deg, vi har alltid bruk for deg. Send en mail til: askoy.turlag@dnt.no

Oversikt over våre kurs finner du her

Turledere Monica Gundersen og Bengt Johannesen
Turledere Monica Gundersen og Bengt Johannesen Foto: Askøy Turlag

Frivillig på Solrenningen

Askøy Turlag har ansvaret for Solrenningen i Stølsheimen. To ganger i året har vi dugnad på hytten. Da skal vi stable ved, skifte sengetøy, vaske ned, fylle på proviantlageret, gjøre enkelt vedlikehold med mer.

Gjennom sommeren kan du også være hyttevert i en eller flere uker. 

Ønsker du å bidra send en mail til: askoy.turlag@dnt.no

Foto: Monica Gundersen

Frivillig på Askøy på langs

En gang i året arrangeres Askøy på langs. Dette er et arrangement som arrangeres av Askøy Turlag, Askøy O-lag og Ask friidrett. I forkant av arrangementet trenger vi frivillige til å bidra til planlegging og på selve dagen trenger vi frivillige i ulike jobber langs løypen, i start- og målområdet. Dette er det største friluftsarrangmentet på Askøy og trekker mange hundre deltakere. Deltakerne lager fest hele veien gjennom Askøy. 

Vil du bidra? Send en mail til askoy.turlag@dnt.no eller meld den inn i frivilliggruppen vår på facebook: Askøy Turlag - frivillige

Foto: Monica Gundersen